Haringparty 5.0

Redactioneel stuk:

Het is alweer het vijfde jaar op rij voor de Alphense Haringparty van Sietse Kromhout. Na Haringparty 1.0, 2.0, 3.0 en 4.0 is het op 30 juni tijd voor de grote ‘Jubileum Editie’, Haringparty 5.0, in restaurant TROTS.

“Een collega van een vriend van me werd in 2013 haringsnijder van het jaar. Toen ik dit hoorde, al zittend aan de bar van café La Calèche, was de eerste editie van de Haringparty geboren”, vertelt Sietse. “De combinatie haring happen en een leuk feestje waren de ingrediënten voor een daverend succes.”

De Harinyparty is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement op diverse locaties als La Calèche, TROTS en Tennisvereniging TEAN (Paviljoen Boom). Elk jaar groter, drukker en leuker!

Op dit moment vinden de voorbereidingen plaats voor de Jubileum Editie, het grootste en gezelligste haringfeestje van Alphen en omstreken. Natuurlijk staat de haring weer centraal. Er wordt gekaakt en geserveerd vanuit een vernieuwde extra grote kar. Dit jaar aangevuld met een paella pan met een doorsnede van 1,25 meter. En de DJ in combinatie met Saxofonist zorgen ervoor dat iedereen weer even uit zijn bol kan gaan op 30 juni tijdens de Haringparty 5.0